Locaties

Rijksmuseum de Gevangenpoort
Den Haag

De Gevangenpoort is een middeleeuwse gevangenis in Den Haag. Sinds 1882 is in het gebouw een museum gevestigd. De gevangenpoort ligt dicht bij het Binnenhof en de Hofvijver.

Haags Historisch Museum
Den Haag

Het Haags Historisch Museum is een museum aan de Korte Vijverberg in Den Haag over de geschiedenis van deze stad. Het museum is gevestigd in de voormalige Sint Sebastiaansdoelen.

Koninklijke Bibliotheek
Den Haag

De KB is de nationale bibliotheek van Nederland. Zij verzamelt alles wat in en over Nederland verschijnt, van middeleeuwse literatuur tot aan publicaties van vandaag. Zo’n 7 miljoen publicaties zijn in de magazijnen opgeslagen.
 

Nationaal Archief
Den Haag

Het Nationaal Archief beheert de grootste collectie archieven in Nederland. De collectie bestaat uit belangrijke documenten van de Rijksoverheid, archieven van de provincie Zuid-Holland en particuliere archieven.

Museum Panorama Mesdag
Den Haag

Scheveningen op het Panorama van Mesdag Panorama Mesdag is het oudste panorama ter wereld dat nog altijd op zijn originele locatie is te bewonderen. Het vergezicht, met een lengte van 120 meter en hoogte van 14 meter, biedt een unieke kijk op het Scheveningen van juni 1881

Meer informatie?

Bovenstaand ziet u slechts een deel van de locaties die wij aanbieden. Wij hebben echter nog meer locaties beschikbaar die wij graag met u bespreken. U hoeft zich niet te beperken tot onze locaties, want wij kunnen ook naar u komen.

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden, beschikbare locaties, afbeeldingen of andere relevante informatie, neem dan gerust contact met ons op.