Werken bij

Hageman Catering

Medewerker Allround Bediening

Den Haag e.o · Partime

Wil jij de ster zijn van elk evenement en ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan in de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als allround bediening bij Hageman Catering, ben jij degene die onze gasten een onvergetelijke ervaring bezorgt.

Bij ons draait alles om gastvrijheid, teamwork en plezier hebben in je werk. Van een museumopening tot een spetterende feestavond, jij staat altijd klaar voor onze gasten en geeft ze de aandacht die ze verdienen. Als onderdeel van onze horecafamilie kun je rekenen op flexibele werktijden, kilometervergoeding en een passend salaris.

Maar dat is nog niet alles! Bij Hageman Catering leer je van je fouten en groei je in je rol als bedieningsmedewerker. Je werkt samen met de leukste collega’s in een gezellige omgeving en geen dag is hetzelfde. Met ons als werkgever, ben je verzekerd van een dynamische en uitdagende werkomgeving waar je je snel thuis zult voelen.

Dus, heb jij een hart voor de horeca, ben je gastvrij en zoek je een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en plezier kunt hebben? Sluit je dan aan bij ons team en solliciteer nu!

Medewerker Koffie Corner

Den Haag · Partime/fulltime

Hou je van goede koffie en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Dan heeft Hageman Catering dé baan voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een gedreven medewerker voor onze Koffie Corner in de Koninklijke Bibliotheek.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bereiden van heerlijke koffie en het maken van verse broodjes. Je bedient niet alleen onze gasten, maar ook de werknemers van het KB. Je werkt in een leuke omgeving en zorgt voor een goede beleving voor onze gasten.

Als onderdeel van ons team kun je rekenen op vaste werktijden, een kilometervergoeding en een passend salaris.
Bij Hageman Catering krijg je veel verantwoordelijkheden en de ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen ons bedrijf.

Wil jij graag deel uitmaken van ons enthousiaste team? Stuur dan nu een e-mail naar lisa@hagemancatering.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe medewerker in de Koffie Corner!